Jouw verjaardagsfeestje @ De Handleiding

Op zoek naar een uniek verjaardagsfeestje?

Dan ben je bij De Handleiding aan het juiste adres!

Een verjaardagsfeestje duurt 2,5 uur en is zowel in de namiddag als in de voormiddag te boeken. Het is mogelijk om een feestje te laten doorgaan op woensdagnamiddag, zaterdag, zondag, in schoolvakanties of op een pedagogische studiedag.

Er is telkens een creatieve activiteit die we voorzien, een momentje om de cadeautjes uit te pakken en de mogelijkheid een meegenomen cake of taart te eten. Een koelkast, servies en bestek is aanwezig.

We vragen aan minstens één ouder of begeleider om mee aanwezig te zijn

 Creatieve activiteit

Binnenkort komen er meerdere keuzes aan van creatieve activiteiten.

Tot dit perfect uitgewerkt is, bieden we graag onze gekende keramiek-verjaardagsfeestjes aan.

Keramiek-verjaardagsfeestjes zijn mogelijk voor kindjes vanaf het eerste leerjaar. Eerst krijgen ze een beetje uitleg over werken met keramiek en dan vliegen we er snel in en maken ze eerst een (chips)kommetje dat ze naar eigen smaak en voorkeur kunnen personaliseren met onder andere (letter)stempels. Ze kiezen achteraf een kleur glazuur uit voor hun kom. Nadien is er een momentje voorzien om de cadeautjes uit te pakken en iets lekkers te eten en als tweede werkje maken ze een mooie wandhanger.

Keramiek is een langzaam proces, alle werkjes moeten eerst drogen en nadien een eerste keer afgebakken worden op hoge temperatuur in een keramiekoven. Nadien voorzie ik het van glazuur en gaat alles een tweede maal in de oven.

Ten laatste na een maand krijgen jullie een berichtje dat de werkjes mogen opgehaald worden.

Praktische informatie

De feestjes gaan door in het ruime lichtrijke atelier van De Handleiding. De Handleiding is gelegen in de Nekkerspoelstraat 26 te Mechelen (recht tegenover het speelgoedmuseum).

De kostprijs van een creatief verjaardagsfeestje tot 8 kinderen is 185 euro (incl. btw), extra kindjes zijn mogelijk. Voor de materiaalkost vragen we een meerprijs van 12 euro extra per bijkomend kind met een maximum totaal van 14 kindjes.

In de prijs zitten alle materialen, het afbakken van de werkjes, de begeleiding en water.

Mogelijk om bij te boeken:

Homemade Ice-Tea met frambozen in voor alle kinderen en begeleiders (15 euro)

Dessertenbuffetje met brownies, popcorn, snoepjes, cakejes,.. (4 euro per kind – min. 8 kinderen) 

De plekjes voor feestjes zitten vaak al maanden op voorhand vol. Reserveer dus op tijd. Stuur een mailtje naar hello@anke.be met vermelding van enkele mogelijke data en het aantal kindjes.

De feestjes worden gegeven door Anke, ervaren workshopbegeleider en zelf mama van twee kindjes of door creatieve verantwoordelijke studenten die uitgebreid opgeleid werden, over alle nodige kwaliteiten beschikken en bovenal met een hart voor kinderen.