Creatief maatwerk

Mijn grootste passie ligt bij maken. Creëren in de breedste zin van het woord. Voornamelijk met mijn handen, verf en klei, maar ook met woorden.

Op zoek naar iemand om een creatief project concreet vorm te geven?

Wil je een gepersonaliseerd item voor uw event of feest?

Heeft jouw magazine nog nood aan een herkenbare, humoristische en hands-on column of creatieve rubriek?

Een in het oog springende collage voor een origineel moodboard?

Muurschildering op je grauwe gevel?

Dan ben ik de maker die je zoekt!

Graag denk ik met je mee, om hetgeen je in gedachten hebt samen vorm te geven. Hieronder kan je een aantal opdrachten vinden uit mijn portfolio van de afgelopen jaren.

Portfolio

Boek

In 2021 kwam mijn eerste boek ‘De leukste DIY’s voor mama’s (in spe)’ uit bij Lannoo.

Het omvat knutselwerkjes waar je geen dure materialen of specifieke voorkennis voor nodig hebt, enkel een onweerstaanbare creakriebel. Zo maak je onder andere een polaroidmuur van het kraambezoek, decoratie voor tijdens het eerste verjaardagsfeestje, afscheidscadeautjes voor de kinderopvang, en nog veel meer.

Of stuur me een mailtje voor een gesigneerd exemplaar.

Wie Zoekt Die Wint

Voor het gloednieuwe VTM-programma ‘Wie zoekt die wint’, ga ik als één van de verstopexperts aan de slag om 100.000 euro op de meest waanzinnige en creatieve plaatsen te verstoppen in een woning. Wanneer het gezin thuiskomt, krijgen ze 30 minuten om hun eigen huis compleet op stelten te zetten, op zoek naar al dat geld. Te zien in het voorjaar 2023.

Publicaties ‘brieven aan jonge ouders’

In het magazine ‘Brieven aan jonge ouders’ van de Gezinsbond schreef ik een column in dagboekversie van 2017 – 2020.

Magazine Dreambaby

Door Dreambaby werd ik gevraagd om voor hun magazine van 2022, drie zelfgemaakte decoraties uit te werken die matchen bij hun babykamers en bij de verf van Levis.

Keramiek

Door verschillende particuliere klanten werd ik gevraagd om gepersonaliseerde stukken in keramiek te maken voor diverse gelegenheden: geboorte, huwelijk, overlijden,.. Meer informatie rond het proces en bestelling kan u terugvinden onder keramiek.

Werkte al voor, of samen met:

Heb jij ook interesse in een mooie samenwerking?