Hela, ik ben Anke!

Door een warm hart voor jonge ouders en creatieve projecten, kreeg ik na twee kindjes Lex (°2017) en Lucie (°2020) een boekbaby erbij in 2021: ‘De leukste DIY’s voor mama’s (in spe)‘, uitgegeven door Lannoo. In september 2021 besliste ik mijn passie te volgen en als zelfstandige aan de slag te gaan met diverse creatieve projecten rond het ouderschap in de brede en soms fragiele zin.

Met veel liefde en knaldrang geef ik sinds 2021 creatieve verbindingsmomenten voor ouders van (jonge) kindjes, workshops voor kinderen alsook voor ouders samen met hun kindjes. Door mijn jarenlange ervaring als rechercheur op de dienst jeugd en gezin/zedenfeiten bij de lokale politie, probeer ik ook extra aandacht te hebben voor kwetsbare personen, diversiteit en inclusiviteit.

Daarnaast werk ik ook creatieve projecten uit in opdracht voor bijvoorbeeld publicaties in een magazines, weddingplanners en particulieren. Ook verkoop ik, voornamelijk B2B, maar ook aan particulieren, mijn handgemaakte keramiek.

Daarbij heb ik een liefde voor klei, zeefdruk, mooie woorden, analoge fotografie en alles waar macramétouw, washi-tape of een snijmes bij komt kijken.

Mezelf blijven uitdagen en verdiepen in diverse kunstvormen vind ik belangrijk. Vandaar dat ik in mijn tweede jaar zit aan de Academie van Mechelen waar we aan de slag gaan in verschillende disciplines, van tekenen en schilderen tot beeldhouwkunst en grafiek.

Werkte al voor, of samen met:

Heb jij ook interesse in een mooie samenwerking?